Θησέας Αγίας Μαρίνας

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ιδρύθηκε το 1965 από μια ομάδα κατοίκων του οικισμού Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, μέχρι το 1983 ο σύλλογος μας αγωνίζονταν μόνο σε φιλικούς αγώνες και δεν συμμετείχε σε επίσημα πρωταθλήματα.

Από το 1984 μετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα των ενώσεων Αττικής αρχικά στην ΕΠΣΑ και από το 2000 στην ΕΠΣΑΝΑ.

Κυριότερες επιτυχίες του συλλόγου είναι η άνοδος στην Α ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της πριν τρία χρόνια και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α ΕΠΣΑΝΑ  τη ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19.

Η άνοδος από την Β ΕΠΣΑΝΑ και το πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΑΝΑ το 2015-2016 με μόνο μια ήττα και καλύτερη άμυνα/επίθεση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, καθώς και οι εξαιρετικές πορείες στο κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ φτάνοντας ως την φάση των 8 του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ αποκλείοντας ιστορικές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών φιγουράρουν στις επιτυχίες του συλλόγου μας.

Στον σύλλογο μας αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες (σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Μάκρης) και των γειτονικών δήμων. Σκοπός και στόχος μας η ανάδειξη ποδοσφαιριστών της περιοχής μας και η σταθεροποίηση του συλλόγου μας στην υψηλότερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη χρονιά στην ανδρική ομάδα αγωνίζονται 10 αθλητές από την ακαδημία μας.

Ο ΘΗΣΕΑΣ έχει και το εφηβικό τμήμα 16-18 στο οποίο δίνει μεγάλο βάρος με προπονητή , γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων ενώ οι αθλητές πέρασαν εργομετρικά σε επαγγελματικά πρότυπα. Το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα προπονούνται και αγωνίζονται στο δημοτικό στάδιο Αγίας Μαρίνας.

Σκοπός του συλλόγου μας είναι να προάγει τον τοπικό αθλητισμό με τη συμμετοχή αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου και προώθηση αθλητών σε μεγαλύτερους επαγγελματικούς συλλόγους. Επίσης στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στην μεγαλύτερη τουλάχιστον ερασιτεχνική κατηγορία έτσι ώστε οι αθλητές μας να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Ο σύλλογος μας συνεργάζεται με φυσιοθεραπευτήριο στην Νέα Μάκρη το οποίο έχει μεγάλη εμπειρία στους τραυματισμούς μιας και έχει υπό την επίβλεψη του πολλές ομάδες της Ανατολικής Αττικής και το οποίο διαθέτει και χώρο ενδυνάμωσης των αθλητών. Επίσης συνεργαζόμαστε με το γυμναστήριο στη Νέα Μάκρη γιατί δεν υπάρχει κάποιος χώρος δικός μας για να εξυπηρετηθούν οι αθλητές μας. Ευελπιστούμε να βρούμε σύντομα! Επίσης όλοι οι αθλητές της ανδρικής μας ομάδας είναι ασφαλισμένοι.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους αθλητές μας ότι καλύτερο και δυνατό μπορούμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έτσι ώστε το έργο μας να φανεί και οι γονείς να σπρώχνουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Θέλουμε συγχρόνως να είμαστε μια ομάδα που θα τιμά την περιοχή μας και θα μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για εμάς και τους αθλητές μας. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις αλλά προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο να τις καλύψουμε αναζητώντας χορηγούς που έχουν την ίδια άποψη με μας για τον αθλητισμό.